rempics:

Brutal Building Facade In Manhattan (New York, NY)

rempics:

Brutal Building Facade In Manhattan (New York, NY)

(via ghostof)


archexplorer:

Boston City Hall by Kallmann McKinnell & Wood

archexplorer:

Boston City Hall by Kallmann McKinnell & Wood

(via ghostof)


lookbookdotnu:

Get the inside scoop on the latest in men’s streetwear trends, plus the defining elements for menswear in 2015! We’ve got a stunning visual recap of trend-heavy trade shows and a sneak peek of photos brought to you by Zhi Wei Check it out: http://lb.nu/1tMoriC**Family seen at the Liberty Fairs show in NY.

lookbookdotnu:

Get the inside scoop on the latest in men’s streetwear trends, plus the defining elements for menswear in 2015! We’ve got a stunning visual recap of trend-heavy trade shows and a sneak peek of photos brought to you by Zhi Wei Check it out: http://lb.nu/1tMoriC

**Family seen at the Liberty Fairs show in NY.

(via the-streetstyle)


No.



neo-constructivist:

(via Peter Zumthor | 彼得·卒姆托 · [ i D 公 社 ])



(via hyperform)


(Source: symmetrysymptom)



cjwho:

L’Écran House, Canada by Alain Carle | via

Located beside a lake in the Wentworth-Nord municipality, the weekend house was designed by Alain Carle with a sprawling plan, dictated by both the awkward shape of the site and the surrounding views.

"The buildable area was somewhat narrow and irregular, which offered the opportunity to design a project outside the typical precepts of ‘stylish’ residences," explained Carle.

The architect created a series of walls that screen views of the nearby street and instead direct focus towards the nearby lake. This prompted the name of the residence, L’Écran, which translates as The Screen.

"The geometrical complexity was scrupulously validated," said Carle.

"This essentially involved blocking the relationship with the street while enhancing the view of the lake, both from inside the residence and from the street, by leaving sight lines to past places marking the trails taken by the log drivers along the lake."

The house has two storeys, both of which meet the ground at some point around the exterior. The upper floor is the main level, accommodating the majority of living areas and the master bedroom, while the lower level houses four extra bedrooms and a home cinema.

Recycled bricks were used to infill the walls of the timber and steel structure. Black paint coats all of these surfaces, matching the black window frames and giving a sense of uniformity to the exterior.

Photography: Adrien Williams

CJWHO: facebook | instagram | twitter | pinterest | subscribe

(via designcouncil)



thecwst:

Planter



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Powered by Tumblr. Theme by hayleyrocktrix